Bine ati venit

Am creat El Plazza Cafe & Bistro dorind ca in fiecare colt al locatiei sa se regaseasca sentimentul de calm si de serenitate imprimat de El Plazza si regasit in sufletul oricarui trecator, care si-a ridicat macar o data ochii spre ea.

Unde ati mai putea gasi acest spirit inegalabil daca nu intr-un restaurant tip bistro El Plazza de o simplitate eleganta, cu servire impecabila si preparate fine si gustoase?

El Plazza Cafe & Bistro este situata la 700 metri de centrul nou al orasului. Pentru a completa atmosfera, va punem la dispozitie parfumul celor mai bune mancaruri traditionale si tot odata si internationale.

O atmosfera de mister si de petrecere, de contemplare dar si de veselie in stil autentic.

 

 

Reservation

Pentru rezervari, puteti sa apasati aici.

Oferta de Paste

Cuprinde : Masa festiva de Paste, acces gratuit la piscina, cazare in camera dubla (3 nopti sau 4) Bonus - o ora in incinta noului Spa / pers. / Sejur

Perfect Body

Doar la Wellness Center & Spa Cavitatie, Presodrenaj, Impachetari in tunelul No Cellulite, Peeling, Vacuum, Vibromatique, Fast Slim

Bussiness

Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor oaspetilor nostri, am conceput o politica tarifara care sa sprijine calatoriile de afaceri pe care le faceti in orasul Baile Herculane, incepand cu luna septembrie. De acum, compania din care faceti parte sau pe care o detineti beneficiaza de cel mai mic tarif de cazare la pensiunea El Plazza din Baile Herculane.

Scurta Descriere

Buna ziua, avem deosebita placere de a va prezenta pensiunea El Plazza din Baile Herculane. Amplasarea intr-un cadru mirific natural, la doar 700 metrii de centrul nou al orasului, pensiunea dispune doar de 20 locuri de cazare in camere duble si apartamente.

Trigger open